fOoDtruCKS
streET FoOd

Just eat

Estàs de sort! Has superat l’estiu, els seus festivals i espectacles sense ser atropellat per una Foodtruck... I els Nòmades seguim sent atrevits, per portar-vos a la vostra festa el millor repertori de gastronomia de carrer. Cuines amb rodes que s’han convertit en la icona del “moderneo” pur i dur! Ens fumem la minuta i et donem el ganivet. Perquè ningú més que tu sap què li agrada! Let’s go?

Market life

Som nòmades i aquesta és la nostra raó de ser. Plantejaments singulars, creatius i trendys en tots els punts de la festa... fins i tot en desmitificar que la cultura del menjar de carrer és quelcom poc elaborat o amb poc nivell.Una idea innovadora que ofereix la possibilitat de viure el casament com una autèntica festa sense parar de menjar i beure.

The best taste

Endinsant-nos en l’aventura dels casaments nòmades, descobrirem que el street food market és l’origen de l’autèntica gastronomia de celebració, on hi podrem trobar la millor representació amb tot el repertori de la cuina mundial especialitzada en tots els seus formats i estils: des dels gustos més primaris a les propostes més innovadores i amb estrella. Les idees gastronòmiques dels Markets Nòmades et deixaran amb la boca oberta!


Fes de la teva festa el teu propi menú, seleccionant les millors cuines i els millors xefs. Una experiència que realment et sorprendrà.

Per a qualsevol dubte, contacta’ns!