Apte per nuvis
NO COnveNCionALs

What the fuck!?

Busquem el vostre espai per organitzar una festa mai vista. Beneïda bogeria.

Som rebels, com tu. Gent de món, d’aire lliure, de boscos, d’espais perduts, de natura, d’espais amb encant i, sobretot, de llocs sorprenents i inimaginables. Sí, aquells que et deixen amb la boca oberta i on ningú més serà capaç d’arribar-hi.

Up to you!

Feeling Nòmada dins els nostres Markets amb Foodtrucks / Street Food.

Virtuosos de les tendències, del sí perquè m’agrada i del no perquè ho dius tu. Volem que casar-se sigui una festa a mida, una petita obra d’art del vostre bon gust. Idees exclusives, esculpides i decorades amb dedicació i entrega per fer d’aquest dia un dels més sorprenents de la vostra vida, per a vosaltres i per a la vostra gent.

Flipping colours!

Creatius trencant esquemes.

Parlem xinès a Rússia i tothom ens acaba entenent. Volem que casar-se sigui una festa, una puta bogeria de colors, el vostre parc d’atraccions dels somriures, de les abraçades i dels no vull que s’acabi mai.

Voleu una festa diferent i la tindreu. Voleu una festa creativa i l'imaginarem. Voleu un esdeveniment singular i sabeu que és Nòmada. Sense estrès, fàcil i passant-ho d’allò més bé.

Per cert, imaginar casaments a Formentera ens genera un gran plaer. Esteu a punt?
NO Wedding. NO Planners. Creatius integrals.

L’Alba, formada en el món dels números, actualment caça tendències. Olora el bon gust i és perd en els mil detalls que defineixen la seva vida de somni. Des d’Austràlia fins a les Filipines passant per Brasil i arribar, per fi, a tots els racons de Londres. La seva passió és viatjar. S’empapa de qualsevol argument sorprenent per saber traduir (a posteriori) què t’agrada, com t’agrada i fer-ho sentir teu. Dissenya i planifica.

El Jordi és Publicista. Capaç de dir mil bogeries en un discurs il·lusionant. Positivista de mena i emprenedor per naturalesa. Veu coses allà on no hi són i, el més curiós, és que aconsegueix fer-les veure. Comunicador i apassionat del treball incansable, de la feina ben feta.