ENLLOC COM A CASA

MARTA I JOFRE

Casar-se a casa seva és un luxe que algú sempre més podrà recordar. En aquesta ocasió el Market Nòmada va aterrar a la Garrotxa i les Foodtrucks, la logística i els diferents escenaris decoratius van quedar instal·lats al mig d’un camp entre bales de palla. Les temperatures no ens espantaven en ple mes d’Agost, i per garantir les ombres hi vam instal·lar dues beduïnes gegants que sempre aporten un plus d’estètica als nostres casaments a l’aire lliure.

La creativitat és tant subjectiva com inspiradores siguin les idees singulars. En el cas del Jofre i la Marta, ens vam inspirar en la mítica sèrie “La Casa de Papel”. Sens dubte, un guió que no només els va apassionar sinó que vam aconseguir desenvolupar-lo perquè el seu casament tingués un fil conductor tan estètic com conceptual.

Cap dels convidats sabia on es portaria a terme l’esperada festa diferent, tan sols sabien que a l’hora marcada, al dia concret, haurien de fer cap a unes coordenades GPS. Just en aquell lloc començaria una trama creativa que va fer veure visions a més d’un convidat, ja que mai ningú abans hauria imaginat que anar a un casament voldria dir viure una experiència 360º. […]